2Villa

OM OSS

Byggmester Skåtøy startet opp sin virksomhet i 1997 og har et godt fotfeste i det private markedet. Denne erfaringen og fokuset på god kvalitet tar vi med oss når vi høsten 2015 startet opp 2Villa, en avdeling for salg av nøye utvalgte møbler og interiør. Produktene vi fører vil ha både nordisk og bohemsk stil, da det er viktig for oss at hjemmet reflektere den som bor der og har et personlig preg.

Vi ønsker å knyttes til godt utvalgte samarbeidspartnere og har blant annet varer fra:
HK Living, A2 Living, Affari, OX Denmarq og Elvang – for å nevne noen.
En full oversikt over hvilke merker vi fører kan man finne under «Våre Merker» i hovedmenyen.

I tillegg til å ha gode samarbeidspartnere, importerer vi også møbler og interiør fra India og Kina. Noe er nytt, noe er gammelt og noe er laget av brukte bygningsdeler. Vi har også mye spennende på gang i 2019 – så det er bare å glede seg!


Vårt mål er å gjøre dere fornøyde. For å gjøre dette jobber vi hardt og målrettet for å tilby produkter, møbler og interiør som gjør hjemmet, livet og hverdagen litt vakrere.


Har du ros, ris eller bare lurer på noe?
Ta gjerne kontakt på 2villa@skaatoy.com. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Følg oss gjerne på:
Instagram: @2villa.no
Facebook: facebook.com/2villainterior


DAMENE BAK

Toril B. Skåtøy er avdelingsleder for 2Villa. Hun jobber på kontoret til Byggmester Skåtøy og har gjort det siden starten i 1997. I tillegg til dette jobber Toril som intensivsykepleier ved Haukeland Sykehus.

Mona B. Skåtøy har ansvar for butikken på Os, samt innkjøp og salg på 2Villa.no. Dette kombinert med sin jobb som henholdsvis helsearbeider.

Som dere forstår er vi aktive kvinner som nå satser på et prosjekt vi har stor tro på.
Vi satser sammen – slik vi alltid har gjort i vårt firma.