Baro Tura

Baro Tura
Varenr.
MarioGerth-7
Lager
På lager
Pris
kr 9 000,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Mario Gerth photography

Baro Tura fra Arbore Tribe, Ethiopia

"Because I don't live in either my past or my future. I'm interested only in the present. If you can concentrate always on the present, you'll be a happy man, my 8 kids will be happy too. .... Life will be a party for you, a grand festival, because life is the moment we're living right now."

 

Mål: 105 x 70 m    (litt større med inkl. svart ramme)

Som lisensiert partner av Mario Gerth Photography, er vi stolte av å presentere originale trykk. Alle utskrifter skrives ut på Hahnemühle-papir og disse originale utskrifter kommer med et signert ekthetsbevis/ sertifikat og inkluderer en historie bak portretet.

Mario Gerth er en tysk dokumentarfotograf og fotojournalist - en som er ansett av sine jevnaldrende for å ha friheten og kjøre for å reise til mer enn 80 land på 5 kontinenter i jakten på hans lidenskap. Han har vært vitne til borgerkrig, fattigdom, diktatur og vold - men oftere var han gjest i en verden som preges av grasiøs skjønnhet. "Jeg foretrekker mye å besøke steder og folk hvis kulturelle storhet og styrke har gitt dem unike (kulturelle og sosiale) egenskaper." For å skildre naturen og menneskene og deres liv, reiste Gerth gjennom Afrika over hundrevis av kilometer til fots, med båt og jeep, i alle fire retninger, noen ganger alene og andre ganger i selskapet med venner på jakt etter alt som handler om Afrika og denne verden. Hans fotografering er en hyllest til Afrika og kulminasjonen av hans lidenskap, som skildrer en grasiøs verden der naturlig verdighet og eleganse er etset på ansiktene til Afrikas folk, fra den arkaiske stoltheten i gamle manns og småbarns øyne til gud- Som harmoni i sanddynerens feiende daler og den bitre eksistensen på verdens kanten. Det er en samling av intime portretter og levende bilder av et stort kontinent som puster et mangfold og naturlighet som mangler i den (vestlige) uniform og bestilte samfunnet. Hans bilder er en hyllest til Afrika og det afrikanske folket. De dokumenterer, informerer, de spørsmålet. Gerths fotografi har blitt vist i internasjonale utstillinger og publisert i mange magasiner for mye fanfare. Time Magazine kalte ham en "verdensbytter".

 

Må hentes i butikk. Kan kjøres i Bergen og Os omegn. Ta kontakt 2villa@skaatoy.com

Uten ramme kan den sendes over hele landet, men blir da bestillingsvare. Ca. 4 uker levering.

Relaterte varer

Mayo Mursi
kr 9 000,00
Buni
kr 9 000,00
Gani
kr 9 000,00