Betingelser for kjøp

Priser/Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Uni Nettbutikk tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via PayEx.
Visa_MasterCard.png
1. Kort

Transaksjonen vil bli belastet ved gjennomført kjøp. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrere ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank. 

2. Hente selv

Du kan bestille varer og hente selv på vårt lager. Varen må betales på forhånd. 

3. Frakt
Bestilte varer sendes med Posten, og med PostNord. Dette  avhenger av vekt/volum og hvor pakken skal sendes. 
Pakken blir i regelen postlagt 2-4 virkedager etter at vi har mottatt betalingen - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 6-10 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.

4. Ordre/Betalingsbekreftelse

Etter at du har gjennomført ett varekjøp vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Det viktig å kontrollere ordre og se at alt stemmer. Om det er feil på ordre ta kontakt snarest på e-post 2villa@skaatoy.com 

Mottatt ordre er bindende. Falske ordre vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser. Vi behandler ikke ordre under 300,- eksklusiv frakt. 

Forhåndsbestilte varer betales ved bestilling. Vi vil bekrefte betalt beløp og leveringsdato pr. e-post. Ønsker kunden varer fra vårt sortiment, men som ikke selges i nettbutikken kan de ta kontakt på vår e-post.  

5. Uavhentet pakker

Dersom kjøper ikke henter ut en pakke, vil produktene bli kreditert, men kjøper må dekke tur/retur omkostninger.

6. Angrerett/Reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven). 
Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten. Varen skal være i den stand den ble mottatt, ubrukt og i orginal emballasje. Så snart vi har mottatt varen refunderer vi beløpet til deg.
Angrerettskjemaet finner du her.

Retur adresse: Byggmester Skåtøy AS v/2villa, Vassvikvegen 49A, 5215 Lysekloster. 

Ved feillevering eller det er feil på varen, ta kontakt på e-post 2villa@skaatoy.com snarest! (Ved skade på vare ønsker vi bilde.)

7.Utland

Vi leverer kun til Norge.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. Vi oppfordrer til å sjekke ut mål på produktene, da det ofte er vanskelig å oppfatte størrelsen bare ved å se på bilde.