Betingelser for kjøp

Priser / Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Uni Nettbutikk tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via Klarna Checkout.
Delbetaling og Faktura er også mulig. 

Kort
Transaksjonen vil bli belastet ved gjennomført kjøp. Vi benytter 3D - Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrere ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank. 


Hent i butikk / lager
Du kan bestille varer og hente selv på vårt lager. Varen må betales på forhånd.


Frakt
Bestilte varer sendes med Posten og med PostNord. Fraktpris er kr 99,- for kjøp under kr 1000,- Ellers fraktfritt, unntaket er møbler hvor tilkommer et fraktgebyr - send oss en mail når du bestiller dette i nettbutikken. Så avtgaler vi frakt før vi effektuerer selve kjøpet.  
Pakken blir som regel postlagt 2 - 4 virkedager etter at vi har mottatt betaling - så sant vi har varene på lager. Ved hektiske perioder kan lenger leveringstid forekomme. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 6 - 10 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.


Ordre / Betalingsbekreftelse
Etter at du har gjennomført ett varekjøp vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Det viktig å kontrollere ordren og se at alt stemmer. Om det er feil på ordren ta kontakt snarest på e-post 2villa@skaatoy.com 

Mottatt ordre er bindende. Falske ordre vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser. 

Forhåndsbestilte varer betales ved bestilling. Vi vil bekrefte betalt beløp og leveringsdato pr. e-post. Ønsker kunden varer fra vårt sortiment, men som ikke selges i nettbutikken kan de ta kontakt på vår e-post.  


Uavhentet pakker
Dersom kjøper ikke henter ut en pakke vil produktene bli kreditert, men kjøper må dekke tur/retur omkostninger.


Angrerett / Reklamasjon
Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven). 
Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten. Varen skal være i den stand den ble mottatt, ubrukt og i orginal emballasje. Så snart vi har mottatt varen refunderer vi beløpet til deg.
Angrerettskjemaet finner du her.

Retur adresse:
Byggmester Skåtøy AS v/2villa 
Holtbrekka 7
5200 OS

Om det er feil på varen eller ved feillevering, ta kontakt på e-post 2villa@skaatoy.com snarest! Ved skade på varen må bilde inkluderes i e-post.


Utland
Vi leverer kun i Norge.


Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. Vi oppfordrer til å sjekke ut mål på produktene, da det ofte er vanskelig å oppfatte størrelsen bare ved å se på bilde.